Information om Covid 19

Information angående Covid -19

På kliniken gör vi vårt yttersta för att minska risken för smittspridning. Vi spritar noggrant ytor i lokalen och kommer inte till jobbet om vi visar minsta tecken på förkylning.

Förutom utökade hygienrutiner har vi också gjort förändringar i vårt schema för att minska antalet personer i väntrummet samtidigt. Vi ber om din hjälp i det genom att om möjligt inte ta med anhörig/sällskap in till kliniken.

Om du känner dig orolig inför ditt besök hos oss eller om du tillhör riskgrupp- kontakta oss så kan vi ordna med ditt besök för att ytterligare minska risk för smitta. Vi kan till exempel hämta dig i trapphuset eller hjälpa dig att boka en tid när få andra är på kliniken. Hos oss kan du också betala via swish eller faktura.

Som alltid gäller att du bokar av ditt besök om du har minsta förkylningssymtom.

Om du är frisk och kry är du hjärtligt välkommen hit till oss och vi kommer som vanligt göra vårt yttersta för att hjälpa dig med dina besvär!