Information angående Covid -19

På kliniken gör vi vårt yttersta för att minska risken för smittspridning. Vi spritar noggrant ytor i lokalen och kommer inte till jobbet om vi visar minsta tecken på förkylning.

Förutom utökade hygienrutiner har vi också gjort vissa förändringar i vårt schema för att minska antalet personer i väntrummet samtidigt. Vi önskar därför din hjälp i det genom att om möjligt inte ta med anhörig/sällskap in till kliniken.

Om du känner dig orolig inför ditt besök hos oss eller om du tillhör riskgrupp- kontakta oss så kan vi ordna med ditt besök för att ytterligare minska risk för smitta. Vi kan ex hämta dig i trapphuset så att du inte behöver ta i handtag etc, hjälpa dig att boka en tid när få andra är på kliniken. Hos oss kan du också betala via swish eller faktura. Om du vill använder vi munskydd under behandlingen.

Om du är frisk och fri från förkylningssymtom är du hjärtligt välkommen hit till oss och vi kommer som vanligt göra vårt yttersta för att hjälpa dig med dina besvär! Om du har haft symptom måste du vänta till du varit symptomfri minst 48h innan du besöker oss.