Vi har letat och letat, och nu har vi hittat rätt lokal!

Den 1:a april flyttar vi kliniken till Nygatan 16B. Även den nya kliniken kommer ligga centralt och ha närhet till parkering (i Behrngaraget). Klicka här för fler tips om var du kan parkera. Vi kommer dessutom ha ett eget rum för träningsinstruktioner och utrymme för att bredda vår kompetens och utbud av tjänster.

Vi arbetar som vanligt i våra nuvarande lokaler vid Stortorget fram till 30:e mars. Tidsbokningen kommer vara öppen under hela flytten. När du bokar en tid i april och framåt kommer det felaktigt stå den gamla adressen i bokningsbekräftelsen men i SMS-påminnelsen som du får dagen innan ditt besök står den nya adressen.

Vi ser fram emot att få flytta till våra nya lokaler och hoppas att du följer med oss dit!

Varmt välkommen till oss!

Linda, Maria, Arvid och Lars-Olov