Behöver du boka om eller boka av din tid?

Fram till 22 timmar innan ditt besök kan du boka av eller boka om din tid via länken i bekräftelsemailet/smsbekräftelsen du fick när du bokade. Besök som bokas av senare än 22 timmar före utsatt tid debiteras med fullt pris.

Behöver du ändå boka av din tid senare eller har du inte möjlighet att boka av din tid online? Ring då till den du har tid hos och lämna meddelande på dennes telefonsvarare. Det kan du göra även kvällar och helger. Du kan också mejla din respektive behandlare.

Vill du ha hjälp med att hantera dina tider, har du frågor kring dina besvär eller känner du dig osäker på vilken behandling som passar dig bäst? Tveka inte att kontakta oss, helst via e-post info@cityklinikenorebro.se.

Vi vill lägga fullt fokus på dig när du är här så vi svarar inte i telefon när vi har patient inne på rummet. Vill du att vi ringer upp så är det bara att prata in ett meddelande, vi hör av oss så snart vi har möjlighet.

Maria: 019-33 09 61

Linda: 019-33 35 40

Arvid: 019- 33 01 10

Mikaela: 019-44 62 88

Priser och betalningssätt

Naprapatbesök (återbesök/nybesök) 760kr

Fysioterapi/sjukgymnastbesök (återbesök/nybesök) 760 kr

Kiropraktik (återbesök/nybesök) 760 kr

Friskvårdsbesök* 820kr

*Friskvårdsbesök är när du ska nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. Det tillkommer moms då det skattetekniskt är en annan tjänst, därav är priset något högre.

För samtliga besök kan du betala med swish, kort, kontant eller företagsfaktura. För friskvårdsbesök kan du dessutom använda dina friskvårdcheckar från Epassi

Högkostnadskort gäller ej