Behöver du boka om din tid?

Du kan enkelt ändra på din tid via bekräftelsemailet du fick i samband med bokningen. Klicka på texten till höger i mailet:  ”Om du får förhinder…” Då kommer du in till bokningssidan och kan välja en annan tid som passar dig. Kontakta oss annars om du vill ha hjälp att ändra tiden.

Har du frågor kring dina besvär eller känner du dig osäker på vilken behandling som passar dig bäst? Kontakta oss gärna via e-post info@cityklinikenorebro.se.

Vi vill lägga fullt fokus på dig när du är här så vi svarar inte i telefon när vi har patient inne på rummet. Men vill du att vi ringer upp så är det bara att prata in ett meddelande, vi hör av oss så snart vi har möjlighet.

Maria: 019-33 09 61

Linda: 019-33 35 40

Lars-Olov: 019- 611 27 10

Arvid: 019- 33 01 10

Mikaela: 019-44 62 88

Priser och betalningssätt

Naprapatbesök (återbesök/nybesök) 670kr

Fysioterapi/sjukgymnastbesök (återbesök/nybesök) 670 kr

Kiropraktik (återbesök/nybesök) 670 kr

Friskvårdsbesök* 770kr

*Friskvårdsbesök är när du ska nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. Det tillkommer moms då det skattetekniskt är en annan tjänst, därav är priset något högre.

För samtliga besök kan du betala kontant, med kort, företagsfaktura.För friskvårdsbesök kan du dessutom använda dina friskvårdcheckar från Actiway eller Friskvårdskuponger

Information angående Covid -19

På kliniken gör vi vårt yttersta för att minska risken för smittspridning. Vi spritar noggrant ytor i lokalen och kommer inte till jobbet om vi visar minsta tecken på förkylning.

Förutom utökade hygienrutiner har vi också gjort vissa förändringar i vårt schema för att minska antalet personer i väntrummet samtidigt. Vi önskar därför din hjälp i det genom att om möjligt inte ta med anhörig/sällskap in till kliniken.

Om du känner dig orolig inför ditt besök hos oss eller om du tillhör riskgrupp- kontakta oss så kan vi ordna med ditt besök för att ytterligare minska risk för smitta. Vi kan ex hämta dig i trapphuset så att du inte behöver ta i handtag etc, hjälpa dig att boka en tid när få andra är på kliniken. Hos oss kan du också betala via swish eller faktura.

Om du är frisk och fri från förkylningssymtom är du hjärtligt välkommen hit till oss och vi kommer som vanligt göra vårt yttersta för att hjälpa dig med dina besvär! Om du har haft symptom måste du vänta till du varit symptomfri minst 48h innan du besöker oss.